transport naar frankrijk

Op zoek naar transport die jouw lading naar België of Frankrijk brengt? Dan is Cars&Cargo jouw beste keus! Of jouw lading nu naar Antwerpen, Parijs, Marseille, Lyon of Toulouse moet, Cars&Cargo zorgt voor de levering! Cars&Cargo is hierin gespecialiseerd en met 180 eigen units rijden en lossen ze FTL en LTL ladingen aan vele klanten. De afgelopen jaren is de vloot van Cars&Cargo enorm gegroeid en ze beschikken nu over 180 vrachtwagens die elke dag heen en terug rijden naar Nederland, België en Frankrijk.

Transport met vertraging

Stel je voor; je wilt als Nederlandse handelaar een grote hoeveelheid gesponsorde sportkleding opsturen naar Marseille. Je wilt daar een sportevenement ondersteunen door hun kleding toe te sturen met de sponsoren er op. Echter had de drukker van de kleding problemen met de machine waardoor de lading kleding pas vrijdag gereed is. En het evenement in Marseille is op maandag daarna. De kleding zal dan nooit op tijd aankomen voor het sportevenement in Maseille, toch? Geen enkele transporteur zou het nog redden, aangezien zij niet rijden in het weekend. Is dan alles voor niets geweest?

Nee, gelukkig niet. Cars&Cargo gaat door, daar waar de andere transporteurs stoppen. Ze rijden door in het weekend. Mocht het gebeuren dat je lading pas vrijdag gereed is, dan kan Cars&Cargo ervoor zorgen dat het maandag geleverd is in Zuid-Frankrijk. Lees hier meer over transport naar Frankrijk

Garantie

Cars&Cargo biedt dankzij hun grote vloot de garantie dat zij iedere rit binnen de afgesproken tijd op bestemming kunnen krijgen. Als er vracht op verschillende momenten afgehaald of gebracht moet worden, is dat geen moeite. Dankzij het grote aantal vrachtwagens wat ze in bezit hebben, zijn ze breed inzetbaar. Verder hebben ze het voordeel dat de vrachtwagens van Cars&Cargo gemakkelijk in- en uit te laden zijn.

De beloften


Bij Cars&Cargo is afspraak altijd afspraak. Ze komen altijd na wat ze beloven. Mocht het niet lukken, dan durven ze ook ‘nee’ te verkopen. Ze hanteren eerlijke prijzen en de beste service en de opdrachten van klanten vertrouwen ze blindelings! Ze zijn gevestigd in Breda en bij interesse kun je hier contact opnemen!

Meer informatie over ons advies? Hier kunt u informatie aanvragen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *